Θλίψη για ζευγάρι στη Λάρισα που έφυγε μαζί από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Θλίψη για ζευγάρι στη Λάρισα που έφυγε μαζί από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Έφυγαν μαζί από τη ζωή, με διαφορά λίγων ωρών, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους τους στην περιοχή της Λάρισας. Ο Δημήτριος Χαλκιάς πέθανε σε ηλικία 89 ετών και σε ηλικία 82 ετών η σύζυγός του, Άννα Χαλκιά.

Η κηδεία τους θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Δασοχώρι Λάρισας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE