ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

Στο ψάξιμο για νέο Διευθυντή είναι ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας μετά την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού, Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.

Αυτό που ισχύει τώρα στον ΟΑΥ, είναι ότι υπάρχουν πέντε διευθυντές και αλλάζουν εκ περιτροπής, δηλαδή είναι κάθε μήνα διαφορετικός, ενώ έγινε ήδη η προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή του ΟΑΥ.

Όσο αφορά την προκήρυξη, η θέση αφορά σύμβαση ιδιωτικού δικαίου πενταετούς διάρκειας ή μικρότερης, ώστε αυτή να μην υπερβαίνει το καθορισμένο για τον Οργανισμό όριο ηλικίας υποχρεωτικής αφυπηρέτησης.

Απαιτούμενα προσόντα

- Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε οποιοδήποτε θέμα.

- Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν μετά από σπουδές διάρκειας τουλάχιστον ενός ακαδημαϊκού έτους στη Δημόσια Διοίκηση, οποιοδήποτε κλάδο της Ιατρικής, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Νομικά, Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Διοίκηση Νοσοκομείων, Δημόσια Υγεία ή μέλος Αναγνωρισμένου Σώματος Επαγγελματιών Λογιστών.

- Δεκαετής τουλάχιστο πείρα σε υπεύθυνη θέση από την οποία πενταετής τουλάχιστον πείρα σε διευθυντικά/εποπτικά καθήκοντα που να περιλαμβάνουν προγραμματισμό, οργάνωση, εποπτεία, καθοδήγηση, συντονισμό εκπαίδευση προσωπικού και έλεγχο εργασιών.

- Πολύ καλή γνώση της σχετικής με το γενικό σύστημα υγείας της Κύπρου νομοθεσίας.

- Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική, διευθυντική και διοικητική ικανότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

- Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.

Σημειώσεις:

Ενόψει Απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου στην Αναθεωρητική Έφεση 60/2011, η κατοχή των γλωσσών στο απαιτούμενο επίπεδο θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψηφίους, είτε μέσω αποδεκτών τεκμηρίων, είτε μέσω εξετάσεων μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων.

Αναφορικά με τους υποψήφιους των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Ελληνική και δεν έχουν απολυτήριο Ελληνικού Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης, και 2/4

(ii) οι οποίοι, δυνάμει του Άρθρου 2.3 του Συντάγματος, επέλεξαν να ανήκουν στην Ελληνική κοινότητα, απαιτείται μόνο καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, νοουμένου ότι θα έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Εξετάσεις

Μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα θα πρέπει να παρακαθίσουν σε εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, θα κληθούν σε προφορική εξέταση οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της παραγράφου Β ανωτέρω, τα οποία διαπιστώνονται από το περιεχόμενο της αίτησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως διαπιστώσει την κατοχή των υπόλοιπων προσόντων με την διενέργεια προφορικής/ών εξέτασης/εων.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στο ειδικό έντυπο του Οργανισμού με τίτλο «Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έντυπα αιτήσεων από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.gesy.org.cy.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών ή άλλων προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο Β πιο πάνω. Τα πρωτότυπα να παρουσιασθούν, όταν ζητηθούν για έλεγχο.

Σημειώνεται ότι η πείρα που δηλώνεται στις αιτήσεις θα λαμβάνεται υπόψη μόνο, εάν συνοδεύεται με βεβαιώσεις υπηρεσίας, στις οποίες να αναφέρονται ο τίτλος της θέσης, η χρονική περίοδος εργοδότησης και τα καθήκοντα/ευθύνες του υποψηφίου, κατά την εν λόγω εργοδότηση. Τα πρωτότυπα να παρουσιασθούν, όταν ζητηθούν για έλεγχο.

Οι αιτητές θα πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό της θέσης («1ΓΔ-ΟΑΥ») στο σημείο «Κωδικός Θέσης» της αίτησης.

Σημειώνεται ότι πρέπει να συμπληρώνεται ξεχωριστό έντυπο αίτησης για κάθε κενή θέση, η οποία διέπεται από ξεχωριστή προκήρυξη στον Οργανισμό.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τον Οργανισμό παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού w ww.gesy.org.cy.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στον Οργανισμό μεταξύ των ωρών 9:00 – 16:00 στη διεύθυνση Κλήμεντος 17 & 19, 1061 Λευκωσία, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν, με συστημένη επιστολή, η οποία να φέρει σφραγίδα ημερομηνίας αποστολής με ένδειξη: Γενικό Διευθυντή, Αίτηση για κενή θέση Γενικού Διευθυντή, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας, Τ.Θ. 26765, 1641 Λευκωσία.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 16:00.

Θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας, όπου εφαρμόζεται.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός θα επικοινωνεί με τους υποψηφίους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Επομένως, είναι απαραίτητο όπως κάθε υποψήφιος συμπληρώσει την ηλεκτρονική του διεύθυνση στην «Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας». Επιπλέον, σχετικές πληροφορίες για τη διαδικασία διορισμού θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.gesy.org.cy, την οποία οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρακολουθούν.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Μετά τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου που λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις, θα ξεκινήσει η προκαταρτική αξιολόγηση των αιτήσεων και όταν το Συμβούλιο είναι έτοιμο θα ξεκινήσει να καλεί σε συνεντεύξεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ταλαιπωρία για γιατρούς και ασθενείς: Εκτός λειτουργίας το σύστημα του ΓεΣΥ - Τι συνέβη

• Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

• Ψάχνει λύσεις για τα παράπονα των καταναλωτών η Βουλή - Ο μήνας που εκτοξεύθηκαν και τι αφορούν

• Οργανωμένοι μαθητές: Δεν θα παρευρεθούν στη διαδήλωση Φειδία για τα κινητά στα σχολεία    

• Χαμός στο Survivor με τις αποκαλύψεις παίκτριας: «Κατέβασε το εσώρουχο του και μου έδειξε τον... » - Δείτε βίντεο

• Οκτάχρονο αγοράκι «χαροπάλευε» αιμόφυρτο σε Δημοτικό στη Λάρνακα: «Του έκαναν bullying - Δεν υπήρχε παιδονόμος» - Σε σοκ οι συμμαθητές του



Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Τα αποτελέσματα της άτυπης συνάντησης της ΝΥ και τα επόμενα βήματα

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Τα αποτελέσματα της άτυπης συνάντησης της ΝΥ και τα επόμενα βήματα

Τον λόφο του προεδρικού θα ανέβουν στις 10.30 τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, λίγες ημέρες μετά την άτυπη τριμερή της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top