ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για έξι ημέρες ο 22χρονος που κυκλοφορούσε με χάπια έκσταση στη Λεμεσό

Στο κελί για έξι ημέρες ο 22χρονος που κυκλοφορούσε με χάπια έκσταση στη Λεμεσό

Αναφορικά σύλληψη 22χρονου για υπόθεση ναρκωτικών, ο 22χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο διερευνά η Αστυνομία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά τον εντοπισμό ποσότητας διαφόρων τύπων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα, δυο πρόσωπα εντός οχήματος που βρισκόταν σταθμευμένο με αναμμένη τη μηχανή του. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν 19χρονος και συνοδηγός 22χρονος, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο.

Στην κατοχή του 22χρονου εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν 89 χάπια και 2 χάπια αντίστοιχα, τα οποία πιστεύεται ότι είναι σκευάσματα με ουσία MDMA Ecstasy, καθώς και  νάιλον σακουλάκι με κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, μεικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία ανευρέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους περίπου 37 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με άσπρη σκόνη κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους περίπου 2 γραμμαρίων και πέντε συσκευασίες με άσπρη σκόνη μεθαμφεταμίνης, συνολικού μεικτού βάρους περίπου 2,5 γραμμαρίων.

Για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο 19χρονος αποδεσμεύτηκε, αφού από τις εξετάσεις που έγιναν, δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον του.

 
 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ετοιμαστείτε για βροχές σε αυτές τις περιοχές - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόβλεψη

• Δημοτική Εκπαίδευση: Τα δίγλωσσα παιδιά - Ποιοι μαθητές θεωρούνται με μεταναστευτική βιογραφία και χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία;

• Ανάλυση: Είναι επαρκή τα μέτρα κατά της ακρίβειας; Τα «ανοικτά μέτωπα» και οι φόβοι - Οικονομολόγος στο «Τ»

• Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

• Εορτολόγιο: Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 12 Οκτωβρίου

• Πέντε αλλαγές που φέρνει η πτώση της θερμοκρασίας σε σώμα και διάθεση



Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Λετυμπιώτης: «Ενισχυμένος εσωτερικά αλλά και διπλωματικά ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη»

Ενισχυμένος τόσο στο εσωτερικό, όσο και ως προς το διπλωματικό αποτύπωμα που πλέον διαθέτει Κύπρος, προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην άτυπη τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top