Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου στη Λάρνακα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου στη Λάρνακα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία ανηλίκου 14 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Najm Aldin, ημερομηνία γέννησης 01/01/2011, από Συρία, ο οποίος ελλείπει από τις 8.00 το βράδυ, της Τετάρτης, 1η Ιανουαρίου, 2025.

Ο 14χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.45μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μάτια και με κοντά, μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρο μακρύ παντελόνι, σκουρόχρωμη φόρμα φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE