Επιστρέφει στην πολιτική ο νομικός, Χρίστος Κληρίδης – «Cyprus once again a bad joke»

Επιστρέφει στην πολιτική ο νομικός, Χρίστος Κληρίδης – «Cyprus once again a bad joke»

Την πρόθεση του να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή του τόπου, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςμ ο γνωστός δικηγόρος Χρίστος Κληρίδης.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του, «Με τα δεδομένα που έχουμε ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ μου στην πολιτική καθίσταται δεδομένη μαζι με άλλους που ασπάζονται το όραμα για Δημοκρατική Αλλαγή. Μπαίνουμε με το δεξί στο 2025. Σηκώνουμε τα μανίκια. Cyprus once again a bad joke. Παντού μετριοτητες οδηγούν την Κύπρο στην στασιμότητα».

Αυτούσια η ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE