Γνωρίστε το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο!

Γνωρίστε το πρώτο πολιτικό κοινωνικό δίκτυο!

Πρόκειται για το WEPOLITICS ένα πολιτικό κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να θέσουν ερωτήσεις, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να λάβουν στατιστικά στοιχεία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι απαντήσεις μορφοποιούνται σε διαγράμματα, δημιουργώντας μια συνεχή σφυγμομέτρηση της κοινωνίας για τα θέματα που τους αφορούν.

Στην εφαρμογή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω των λογαριασμών που ήδη έχετε, ενώ σημαντικό είναι ότι σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια, από δύο παιδικούς φίλους, το Βασίλη και το Γιάννη, ωστόσο η υλοποίηση του project πέρασε από πολλά στάδια και έφτασε να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014. Πλέον την ομάδα συμπληρώνουν φίλοι με κέφι και όρεξη για νέες ιδέες.

Οσο για την απόφαση δημιουργίας του, οι εμπνευστές του σημειώνουν ότι «Καθώς η ψηφιακή μας παρουσία γίνεται όλο και πιο σημαντική, πιστεύουμε ότι η πολιτική έκφραση και συμμετοχή στα κοινά πρέπει να επαναπροσδιοριστεί με έναν νέο και πιο δημιουργικό τρόπο»

Επισκεφθείτε το WEPOLITICS εδώ.

iefimerida.gr

{fcomments}{/fcomments}

{flike}{/flike}

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE