Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

span style="font-size: 14px; line-height: 1.6;">Η εταιρεία Steðji παρουσίασε πρόσφατα την μπύρα Hvalur 2, με οινόπνευμα 5,2% και ιδιαίτερο άρωμα! «Εμείς καπνίζουμε τους όρχεις των φαλαινών με τον παραδοσιακό ισλανδικό τρόπο, μέσα σε αποξηραμένη κοπριά! Αυτό είναι που δίνει στην μπύρα αυτή μια μοναδική καπνιστή γεύση!”, είπε ο ιδιοκτήτης της Steðji.

span style="font-size: 14px; line-height: 1.6;">Ωστόσο πολλές αντιδράσεις υπάρχουν από ακτιβιστές σχετικά με τη φαλαινοθηρία και το εμπόριο φαλαινών στην Ισλανδία. Αλλά η εταιρεία υπερασπίστηκε τα προϊόντα της, επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στην πρακτική τους. «Ζούμε σε μια χώρα όπου επιτρέπεται η φαλαινοθηρία και ελέγχεται από τις ισλανδικές Αρχές”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.