ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λοϊζίδης για γυναικοκτονία: «Δεν μπορώ τριών μηνών αστυνομικούς να τους σύρνω στην πρώτη γραμμή και να πηγαίνουν σε επεισόδια»

Λοϊζίδης για γυναικοκτονία: «Δεν μπορώ τριών μηνών αστυνομικούς να τους σύρνω στην πρώτη γραμμή και να πηγαίνουν σε επεισόδια»

Για την γυναικοκτονία στην Πάφο αλλά και για την υποστελέχωση στην Αστυνομία, μίλησε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομίας της Συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «όταν βλέπεις σε βάθος χρόνου από πριν και στέλνεις επιστολές και προειδοποιείς ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε τον φόρτο και την πίεση καθώς και την καθημερινή παραβατικότητα, το οργανωμένο έγκλημα και έρχεται μια παύση στα επιπρόσθετα άτομα που έρχονταν να στηρίξουν τόσο τα τμήματα διερεύνησης όσο και τα επιχειρησιακά».

Παράλληλα σημείωσε ότι, «δεν μπορώ με τριών μηνών αστυνομικούς που ούτε καν στην ακαδημία δεν φοίτησαν για έξι μήνες, τους σύρνω στην πρώτη γραμμή και να πηγαίνουν σε επεισόδια».

Πρώτιστο σημείο όπως δήλωσε, «όταν σκοτώνεται άτομο, όταν υπάρχει διαρρήκτης στο σπίτι, όταν είναι κάτι επείγον δεν πάει το ΤΑΕ και οι σταθμοί οι οποίοι διερευνούν αλλά διαβαθμισμένα θα μεταβούν μετά στο σημείο και πρώτα θα μεταβεί η άμεση επέμβαση και προσθέτει ότι δεν υπάρχουν περίπολα».

Καταληκτικά ερωτηθείς για τις προσλήψεις ανέφερε ότι, «χρειάζεται τρία χρόνια για να μονιμοποιηθεί ένας αστυνομικός ενώ οι διαδικασίες πρόσληψης διαρκούν πάνω από ένα χρόνο»  και πρόσθεσε ότι «δεν γίνεται να περιμένουν τις προσλήψεις και να μην μπορεί να ανταποκριθεί ή να αδυνατίζει η Αστυνομία», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top