O Νίκος Γρίτσης μιλάει για τα χρόνια που εργαζόταν ως μπράβος – «Τα λεφτά που μου έδιναν για τον φθηνότερο ξυλοδαρμό ήταν 300.000 δραχμές»

O Νίκος Γρίτσης μιλάει για τα χρόνια που εργαζόταν ως μπράβος – «Τα λεφτά που μου έδιναν για τον φθηνότερο ξυλοδαρμό ήταν 300.000 δραχμές»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε ο γνωστός στιχουργός μεγάλων επιτυχιών Νίκος Γρίτσης. Μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, αλλά τα όσα είπε για την περίοδο της ζωής του κατά την οποία εργαζόταν ως μπράβος ήταν αποκαλυπτικά. Όπως εξομολογήθηκε, τον πλήρωναν για να δέρνει κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.