ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εκτός φυλακής ξανά για λόγους υγείας ο επονομαζόμενος “Εσκομπάρ” της Κρήτης

Ηράκλειο: Εκτός φυλακής ξανά για λόγους υγείας ο επονομαζόμενος “Εσκομπάρ” της Κρήτης

Την αποφυλάκισή του επονομαζόμενου Κρητικού «Εσκομπάρ» με όρους, για λόγους υγείας, τέσσερις μήνες μετά την εκ νέου σύλληψή του, αποφάσισε η αρμόδια ανακρίτρια, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του 49χρονου, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη εκ νέου, μαζί με τον 22χρονο γιο του και μια 40χρονη φίλη του, με την κατηγορία ότι είχαν επιχειρήσει να εισαγάγουν μέσω μεταφορικής εταιρείας, κρυμμένα σε φούρνο μικροκυμάτων, ναρκωτικά. Και οι τρεις τότε είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Με διάταξη της ανακρίτριας ο 49χρονος βρίσκεται ξανά εκτός φυλακής, καθώς η προσωρινή κράτησή του μετατρέπεται σε περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας και συγκεκριμένα με την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και την υποχρέωση της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 49χρονος αποφυλακίζεται για λόγους υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξαναβγεί από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, επικαλούμενος ξανά σοβαρούς λόγους υγείας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καιρός: Έτσι θα... κυλήσει το Σαββατοκύριακο - Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

• Νετανιάχου: Ο θάνατος του Σινουάρ σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του πολέμου στη Γάζα

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν



Αυξημένο ενδιαφέρον από την ΕΕ για το Κυπριακό αναμένει η Λευκωσία - Στην Άγκυρα ο Γερμανός Καγκελάριος, βλέπει Ερντογάν και τηλεφωνική επικοινωνία Γκουτέρες-Φιντάν

Αυξημένο ενδιαφέρον από την ΕΕ για το Κυπριακό αναμένει η Λευκωσία - Στην Άγκυρα ο Γερμανός Καγκελάριος, βλέπει Ερντογάν και τηλεφωνική επικοινωνία Γκουτέρες-Φιντάν

Αμέσως μετά τη λήξη του άτυπου δείπνου της Νέας Υόρκης και παρά το γεγονός ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία για τη διευρυμένη άτυπη συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων, υπάρχει μια κινητικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ των μερών, με πρώτη την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να δείχνει ένα πρόσωπο πιο διαλλακτικό από εκείνο του Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top