Επιθεώρησε τους χώρους όπου θα στεγαστούν τα 3 νεοιδρυθέντα Δικαστήρια η Δράκου – Πότε θα λειτουργήσουν

Επιθεώρησε τους χώρους όπου θα στεγαστούν τα 3 νεοιδρυθέντα Δικαστήρια η Δράκου – Πότε θα λειτουργήσουν

Τον χώρο όπου θα στεγαστούν, εντός του 2023, τα 3 νέο-ιδρυθέντα δικαστήρια, Εφετείο, Εμπορικό και Ναυτοδικείο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη (29/12) η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με την Αρχιπρωτοκολλητή κα. Ειρήνη Χριστοδούλου.

Η Υπουργός επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξένια», που θα υποδεχθούν τους 16 νέους δικαστές του Εφετείου, τους 7 δικαστές του Εμπορικού Δικαστηρίου και του Ναυτοδικείου, τον νομικό κόσμο και τους πολίτες.

Οι δικαστικές αίθουσες, τα γραφεία δικαστών και πρωτοκολλητών και όλοι οι απαραίτητοι δικαστικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα και έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να εγκατασταθεί έγκαιρα.

Η Υπουργός δήλωσε την ικανοποίησή της για την πρόοδο της διαμόρφωσης του χώρου και αισιοδοξεί πως με τις ελάχιστες εργασίες που απομένουν, θα είναι έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία την 01/07/2023.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE