Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Αγανάκτηση και θυμό από τους πολίτες για την μεγάλη καθυστέρηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την καταβολή του επιδόματος αδειών 2021 στους πολίτες.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι απολαβές αδειών 2019 είχαν καταβληθεί στις 11 Ιουνίου, ωστόσο φέτος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο οφείλεται στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω των Ειδικών Επιδομάτων Covid-19 που έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται ανακοίνωση Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 για την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE