Στη Ρωσία ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ζώων κατά του κορωνοϊού

Στη Ρωσία ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ζώων κατά του κορωνοϊού

Ο εμβολιασμός των κατοικίδιων ζώων κατά του κορωνοϊού ξεκίνησε σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα η σύμβουλος του επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής για την αγροτική οικονομία Roselchoznadzor Γιούλια Μελάνο.

Σύμφωνα με την Μελάνο, ο εμβολιασμός των ζώων ξεκίνησε από τις πόλεις Μόσχα, Ριαζάν και Μπριάνσκ ενώ σύντομα θα συνεχισθεί στο Τσελιάμπινσκ, την Κριμαία και την Αγία Πετρούπολη. Η σύμβουλος πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός γίνεται σε ιδιωτικά και κρατικά ιατρεία ζώων, τα οποία έχουν προμηθευθεί το εμβόλιο.

Το εμβόλιο Carnivac-Cov είναι το μοναδικό εμβόλιο για τα ζώα κατά του κορωνοϊού που έχει εγκριθεί στον κόσμο. Το εμβόλιο εγκρίθηκε τον Μάρτιο μετά από κλινικές δοκιμές που έδειξαν ότι δημιουργεί αντισώματα κατά του κορωνοϊού σε γάτες, σκύλους, αλεπούδες και μινκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε την Παρασκευή, το απόγευμα (25/04), συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Γιάκο Μιλάτοβιτς, στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE