ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη για Ολυμπιάδα, αλλά… κορυφή ο Απόλλωνας, έκανε σεφτέ η Ανόρθωση (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Μεγάλη νίκη για Ολυμπιάδα, αλλά… κορυφή ο Απόλλωνας, έκανε σεφτέ η Ανόρθωση (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες όλων και ειδικά αυτών που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση, η Ολυμπιάδα επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Property Gallery Απόλλων με 3-2 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Γυναικών.

Η Ολυμπιάδα διατήρησε το αήττητό της, αλλά ο Property Gallery Απόλλων μετά από τρεις αγώνες πέρασε στην κορυφή με 7 βαθμούς.

Στους άλλους δυο αγώνες η Ανόρθωση έκανε «σεφτέ» στις νίκες κερδίζοντας την ΑΕΚ εύκολα με 0-3 σετ.

Ακόμα, ιστορική είναι η νίκη για τη Lemesos Volleyball αφού είναι η παρθενική στην πρώτη κατηγορία. Οι «ροζ» κέρδισαν το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 στο Λύκειο Πολεμιδιών.

* Την 3η αγωνιστική είχε ρεπό η Robo Markets ΑΕΛ.

Μεγάλη νίκη Oλυμπιάδας – Ανέβηκε πρώτος ο Property Gallery Απόλλων

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2 (25-23, 16-25, 25-19, 21-25, 15-09)

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που το απόλαυσαν οι τηλεθεατές η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε με 3-2 τον Property Gallery Απόλλων στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε στα σημεία. Με αυτή τη νίκη η Ολυμπιάδα ανέβηκε στους 05 βαθμούς, ενώ με το βαθμό ο Property Gallery Απόλλων βρίσκεται στην κορυφή με 07 αλλά με ένα αγώνα περισσότερο από την Robo Markets ΑΕΛ.

Η Ολυμπιάδα κέρδισε το πρώτο σετ που ήταν πολύ «κλειστό» με 25-23 σε 32’ και προηγήθηκε με 1-0 στο σκορ. Ο Property Gallery Απόλλων ήταν ανώτερος στο δεύτερο σετ και επικράτησε 16-25 σε 30’ γράφοντας το 1-1.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα εμφανίστηκε καλύτερη ξέφυγε με 18-14 και 24-19 για να επικρατήσει με 25-19 σε 32’ με συνέπεια να προηγηθεί εκ νέου με 2-1.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα προηγήθηκε 09 -06 όμως ο Property Gallery Απόλλων ανέβηκε και ισοφάρισε 13-13. Οι πετοσφαιρίστριες του Γ. Νικολάκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα μικρό προβάδισμα δυο πόντων 18-16 αναγκάζοντας τον κόουτς του Property Gallery Απόλλων να καλέσει σε τάϊμ – άουτ.

Η προσφυγική ομάδα πήρε ψυχολογικό προβάδισμα αφού μπήκε στην τελική ευθεία με +3 20-17. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να εξασφαλίσουν το σετ και το «ράλλι» πόντων συνεχίστηκε.

Η ομάδα της Λεμεσού κατόρθωσε να δημιουργήσει σερί και να προηγηθεί 21-23 βάζοντας βάσεις επικράτησης στο σετ. Οι «γαλάζιες» επικράτησαν με 21-25 σε 32’ και ισοφάρισαν το σπουδαίο ντέρμπι σε 2-2.

Στο τάϊ – μπρέϊκ η Ολυμπιάδα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 05-02, ενώ η Ολυμπιάδα διατήρησε την πρωτοπορία και με την αλλαγή του τερέν 09-05.

Η ομάδα της Νεάπολης δημιούργησε βάσεις νίκης με το υπέρ της 11-06 για να κερδίσει τελικά με 15-09 και να επικρατήσει με 03-02 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Mudritskaya, Πέτρου, Cudworth,Ηudima, Dontsuk,Μανίταρου – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Σιάγα.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura, Ιορδάνους, Kωνσταντίνου, Kriscova, Lavruk, Λάμπρου – Λίμπερο: Χριστοφόρου.

Πρώτη νίκη για Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Ανόρθωσις στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Al. Boscovic έφυγε με τη νίκη 0-3 από το «ΚΙΤΙΟΝ» με συνοπτικές διαδικασίες και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και έχασε.

Στο πρώτο σετ η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 13-25. Στο δεύτερο η ΑΕΚ βελτιώθηκε αλλά η Ανόρθωση κέρδισε πάλι 17-25 και αύξησε σε 0-2. Στο τρίτο σετ τα δεδομένα δεν άλλαξαν με την Ανόρθωση να κερδίζει με 18-25 και να γράφει το 0-3 σετ.

«Παρθενική» νίκη στην Α Κατηγορία για Lemesos Volleyball

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 3-0 (25-16, 25-12, 27-25)

Την πρώτη της νίκη στην Α΄ Κατηγορία στην ιστορία της πανηγύρισε η Lemesos Volleyball .

Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ και εξασφάλισε το πρώτο τρίποντο στα «σαλόνια». Αντίθετα, η ομάδα του Αυγόρου έμεινε στην 7η θέση μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι «ροζ» ήταν πολύ καλύτερες στο πρώτο και δεύτερο σετ κερδίζοντας εύκολα με 25-16 και 25-12.

Στο τρίτο σετ το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ανέβηκε αισθητά και διεκδίκησε επί ίσοις όροις το σετ όμως η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 27-25 κερδίζοντας με 3-0.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τους αγώνες: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ στο Αθλητικό Κέντρο «NIΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ», UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και Ανόρθωσις – Lemesos Volleyball στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθλωσεως. Ρεπό θα έχει ο Property Gallery Απόλλων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Property Gallery Απόλλων (3) 08-04 07
2. Robo Markets AΕΛ (2) 06-01 06
3. Ολυμπιάδα (2) 06-02 05
4. Ανόρθωσις (2) 04-03 03
5. ΑΕΚ (3) 04-07 03
6. Lemesos Volleyball (3) 03-06 03
7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (3) 01-09 00

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Μεγάλη νίκη για Ολυμπιάδα, αλλά… κορυφή ο Απόλλωνας, έκανε σεφτέ η Ανόρθωση (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιτέθηκαν σε τρία άτομα και κατάφεραν να διαφύγουν - Καταζητείται ένα πρόσωπο

• Απήγαγαν 26χρονο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να αποδράσει

• Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ξεκίνησε λήψη καταθέσεων η Αστυνομία μετά την καταγγελία του νεαρού

• Μονή Αββακούμ: Συνέρχεται εκ νέου το Συνοδικό Δικαστήριο - Χωρίς δικηγόρο και πάλι οι μοναχοί

• Έρευνα αγοράς: Αυτά είναι τα φθηνότερα και ακριβότερα μονάρια ανά επαρχία - Σε άλλο επίπεδο η Λεμεσός - Φωτογραφίες

• H Τούνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Κυπριακό: Χαμηλές προσδοκίες για τριμερή - Χωριστές συναντήσεις Χριστοδουλίδη-Τατάρ με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Χαμηλές προσδοκίες για τριμερή - Χωριστές συναντήσεις Χριστοδουλίδη-Τατάρ με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Έκλεισε το ραντεβού Χριστοδουλίδη- Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε πρόσκληση για συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ, στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top