«Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

 «Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

Στο πένθος βύθισε την Λευκωσία η είδηση του θανάτου του Κυριάκου Αλωνεύτη  (Κάκος), από Λακατάμια Συν. Αγίου Μάμα, που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 24 Απριλίου, σε ηλικία 47 ετών

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στην Λακατάμια, την Κυριακή 27 Απριλίου 2025, ώρα 11:00 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας όσοι θα παραστούν στην κηδεία να φοράνε λευκή ενδυμασία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE