«Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

 «Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

Στο πένθος βύθισε την Λευκωσία η είδηση του θανάτου του Κυριάκου Αλωνεύτη  (Κάκος), από Λακατάμια Συν. Αγίου Μάμα, που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 24 Απριλίου, σε ηλικία 47 ετών

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στην Λακατάμια, την Κυριακή 27 Απριλίου 2025, ώρα 11:00 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας όσοι θα παραστούν στην κηδεία να φοράνε λευκή ενδυμασία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE