«Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

 «Έσβησε» σε ηλικία 47 ετών ο Κυριάκος Αλωνεύτης (Κάκος) – Η παράκληση της οικογένειας για το «τελευταίο αντίο»

Στο πένθος βύθισε την Λευκωσία η είδηση του θανάτου του Κυριάκου Αλωνεύτη  (Κάκος), από Λακατάμια Συν. Αγίου Μάμα, που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 24 Απριλίου, σε ηλικία 47 ετών

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στην Λακατάμια, την Κυριακή 27 Απριλίου 2025, ώρα 11:00 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας όσοι θα παραστούν στην κηδεία να φοράνε λευκή ενδυμασία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE