Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει με φόντο τις πολιτογραφήσεις μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζεται με νέο επεισόδιο.

Μετά τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη ότι δε θα δοθούν στοιχεία στην Ελ. Υπηρεσία αφού διορίστηκε Διερευνητική Επιτροπή δόθηκαν στοιχεία μόνο για πέντε υποθέσεις.
 
Παρ’όλα αυτά η Ελεγκτική Υπηρεσία υποστηρίζει πως ακόμη και γι’αυτές τις 5 υποθέσεις το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στοιχειωδών πληροφοριών όπως το κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες που διερευνώνται κατέβαλαν νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για να εκδοθεί πιστοποιητικό πολιτογράφησης.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:
 
«Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να μας επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.