ΠτΔ: Δέχθηκε παιδιά από τον Σύνδεσμο «Φλόγα»

ΠτΔ: Δέχθηκε παιδιά από τον Σύνδεσμο «Φλόγα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, 20 παιδιά του Συνδέσμου «Φλόγα» της Ελλάδας και τους συνοδούς τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τα παιδιά στην Κύπρο και ακολούθως τους ξενάγησε στο Γραφείο του, προβαίνοντας σε μια ανασκόπηση των γεγονότων του 1974, καθώς και της ιστορίας του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τα παιδιά για διάφορα θέματα, όπως για το ποδόσφαιρο και την καλαθόσφαιρα, και αφού τα παιδιά δήλωσαν οπαδοί των ελλαδικών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχέθηκε στα παιδιά την παραχώρηση πέντε εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα καλαθόσφαιρας (play offs) που θα γίνει στην Αθήνα, του Ολυμπιακού και πέντε εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πώς όσα παιδιά προέρχονται από άλλες πόλεις, η Κυπριακή Δημοκρατία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσουν τους αντίστοιχους αγώνες.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά, τα οποία του χάρισαν Λεύκωμα με την Ιστορία του Συνδέσμου «Φλόγα», ο οποίος είναι αδελφοποιημένος με τον κυπριακό Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE