ΚΥΠΡΟΣ: Άλλες δύο αποχωρήσεις από το ΓεΣυ- Τους ανακοίνωσε το American Medical Center

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλες δύο αποχωρήσεις από το ΓεΣυ- Τους ανακοίνωσε το American Medical Center

Πληθαίνουν οι αποχωρήσεις γιατρών από το Γενικό Σύστημα Υγείας. Δεν ανησυχεί ο ΟΚΥπΥ δηλώνοντας ότι μετά τις αποχωρήσεις γίνονται προσθήκες.

Την απόφαση τους να αποχωρήσουν από το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) ανακοίνωσαν οι Δρ. Γιαννάκης Βασιλείου, Ορθοπεδικός-Χειρούργος και Δρ. Χρίστος Θεμελής, Ωτορινολαρυγγολόγος. Τόσο ο Δρ. Βασιλείου, όσο και ο Δρ. Θεμελής θα συνεχίσουν να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες, στο American Medical Center, ως ιδιώτες.

Οι αποχωρήσεις των δύο γιατρών έρχονται να προστεθούν σε αυτή του πρώην Προέδρου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Δρα Αντώνη Βασιλείου, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του ΟΑΥ για παρέμβαση στον τρόπο άσκησης της ιατρικής, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου για κατάρρευση του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE