Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες

Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με την ομοσπονδία της χώρας να προβιβάζει τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στην Πριμέιρα Λίγκα.

Έντεκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, η Β’ κατηγορία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας διακόπηκε οριστικά. Η ποδοσφαιρικιή ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να γράψει τον επίλογο και να μη μπει στη διαδικασία για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους υπό τον φόβο του κορωνοϊού, με τις δύο πρώτες ομάδες να προβιβάζονται στην Πριμέιρα Λίγκα.

Έτσι, η Νασιονάλ και η Φαρένσε θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, καθώς η βαθμολογία της 12ης Μαρτίου (ημερομηνία στην οποία διακόπηκε το πρόγραμμα) είναι η τελική. Η ομάδα της Μαδέιρα και εκείνη του Αλγκάρβε βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις και μετά από επαφές της ομοσπονδίας με την UEFA κέρδισαν την άνοδό τους και επίσημα.

Πηγή: Sport24.gr

The post Πορτογαλία: Τέλος η σεζόν στη Β’ κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE