Η υπόσχεση της «Θύρας 9» στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη

Η υπόσχεση της «Θύρας 9» στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη

Ανακοίνωση από τη “Θύρα 9”:

“Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του αδερφού μας Παναγιώτη Χριστοφόρου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 28 Νοέμβρη 2019.

Κάποια αδέρφια μας ήταν εκεί και μας ενημέρωσαν για το τι έγινε. Λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιορισμών που επικρατούν, ακόμα σε ολόκληρη την χώρα λόγω του κορωνοϊού, δεν ήταν εφικτό δυστυχώς να δώσουμε μαζικά το παρών μας.

Δίνουμε όμως υπόσχεση στην οικογένεια πρώτα απ όλα του Παναγιώτη, ότι την επόμενη φορά η παρουσία μας θα είναι μαζική. Το χρωστάμε στην μνήμη του Παναγιώτη.

Θα είμαστε εκεί όπως ήμασταν για τον Αιμίλιο και κάθε αδερφό μας που έφυγε πρόωρα απ αυτή τη ζωή, για να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει η λήθη, αλλά η πραγματική δικαιοσύνη”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

The post Η υπόσχεση της «Θύρας 9» στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE