Συναγερμός στη Λεμεσό - Λαμπάδιασε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Συναγερμός στη Λεμεσό - Λαμπάδιασε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/04) στη Γερμασόγεια, όταν σταθμευμένο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις.

Η φωτιά ξέσπασε ξαφνικά, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε πύρινη εστία μέσα σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς, ο οδηγός είχε προλάβει να απομακρυνθεί εγκαίρως, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε άμεσα στο σημείο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες και καταφέρνοντας να περιορίσει την πυρκαγιά πριν εξαπλωθεί.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η φωτιά ενδέχεται να προκλήθηκε από μηχανικό πρόβλημα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE