Συναγερμός στη Λεμεσό - Λαμπάδιασε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Συναγερμός στη Λεμεσό - Λαμπάδιασε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/04) στη Γερμασόγεια, όταν σταθμευμένο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις.

Η φωτιά ξέσπασε ξαφνικά, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε πύρινη εστία μέσα σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς, ο οδηγός είχε προλάβει να απομακρυνθεί εγκαίρως, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε άμεσα στο σημείο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες και καταφέρνοντας να περιορίσει την πυρκαγιά πριν εξαπλωθεί.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η φωτιά ενδέχεται να προκλήθηκε από μηχανικό πρόβλημα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE