O Kαλογήρου ήταν ΣΩΣΤΟΣ! Tην «ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΑ» την έκανε ο Νικολάου…

O Kαλογήρου ήταν ΣΩΣΤΟΣ! Tην «ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΑ» την έκανε ο Νικολάου…

Την σχολιάσαμε και χθες (ΕΔΩ) στην ιστοσελίδα μας, τη φάση του 85ου λεπτού, από την οποία προήλθε το δεύτερο τέρμα (του Μαέ με πέναλτι) της ΑΕΛ στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι. 

O διαιτητής Γιώργος Νικολάου «χρεώνεται» το λάθος, αφού ο βοηθός διαιτητής Μάριος Καλογήρου είχε σηκώσει τη σημαία για οφ-σάιτ (ήταν ο Τόρρες, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι).

Την δουλειά του την έκανε σωστά ο άνθρωπος, δεν φταίει σε τίποτε για το ότι τον αγνόησε ο πρώτος διαιτητής.

Πάλι καλά για τον Νικολάου, που στον Απόλλωνα… κοιτάζουν περισσότερο τα του οίκου τους (για τη χθεσινή ήττα), επειδή θα ήταν πολύ έντονες οι φωνές αντίδρασης τους.

Για τη φάση του πέναλτι που ζήτησε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο, δεν είναι διαφωτιστικό κανένα από τα ριπλέι που έδειξε το Κανάλι της Cyta, αν χτύπησε στο χέρι του Χάρη Κυριάκου ή όχι η μπάλα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE