Είναι… ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και στέλνουν μήνυμα σε Μπεργκ και Παπασταύρου – «Κκέλης mister… Τα πολλά λόγια είναι…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Είναι… ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ και στέλνουν μήνυμα σε Μπεργκ και Παπασταύρου – «Κκέλης mister… Τα πολλά λόγια είναι…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ομόνοιας «Fan Club Λακατάμιας».

Αναλυτικά:

«ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ ΟΜΟΝΟΙΑΑΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ….

Αίσθημα υπερηφάνειας ξεχειλίζει από μέσα μας. Δεν είναι απλά μια μεγάλη νίκη. Το πάθος που έβγαζαν σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πραγματικά απίστευτο. Το πόσο ήθελαν αυτή την νίκη ήταν μαγικό. Ήταν σαν μια αληθινή εικόνα από τον στοίχο ‘’Στην αμυνα λιοντάρια’’.

Ο Λαός σου πάντα εκεί. Πάντα στο πλευρό σου να δίνει την ψυχή του για να γίνει κομμάτι της προσπάθειας που καταβάλλεται στο γήπεδο.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,
ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ….ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Υ.Γ1: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΚΕΛΗΣ! Mister για εμάς είσαι αυτό που περιμέναμε για χρόνια. Απλός, ταπεινός, γεμάτος απο πάθος και πλήρη γνώση για το άθλημα.

Υ.Γ2: κ. Σταύρο Παπασταύρου τα πολλά λόγια εν φτώσεια. ΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE