Η Ομόνοια 1948 για το… ρεκόρ και για τον μήνα «φωτιά» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Ομόνοια 1948 για το… ρεκόρ και για τον μήνα «φωτιά» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Ομόνοια 1948.

Αναλυτικά:

«Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ/Ομονοιάτισσες Ομονοιάτες,

Μετά την χθεσινή μας νίκη, η οποία ήταν η 9η συνεχόμενη, η ομάδα μας κατέχει πλέον το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Το προηγούμενο ήταν οκτώ.

Το είπαμε από την αρχή, το είπαμε και στα εύκολα το είπαμε και στα δύσκολα το ξανά λέμε και τώρα. Αυτή η ομάδα μπορεί για μεγάλα πράγματα όταν είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και αποδίδει στο γήπεδο αυτά που μπορεί και έχει στο πλευρό της τον περήφανο Πράσινο Λαό.

Εννοείται φυσικά οτι δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Ούτε τα πράματα είναι εύκολα. Αντιθέτως τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα φωτιά. Ένα μήνα που πολύ πιθανό θα κρίνει και τον πρωταθλητή.

Ξεκινούμε το ερχόμενο Σάββατο με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Λατσιών. Λεπτομέριες για το παιχνίδι σε αυριανή ανακοίνωση».

Δείτε επίσης: 

ΒΙΝΤΕΟ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Ομόνοια 1948 – ΑΕΠ Πολεμιδιών

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE