ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Συνελήφθη η 19χρονη που καταζητείτο – Παρέσυρε 46χρονο μπροστά στο 5χρονο παιδί του

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Συνελήφθη η 19χρονη που καταζητείτο – Παρέσυρε 46χρονο μπροστά στο 5χρονο παιδί του

Στην σύλληψη 19χρονης οδηγού η οποία προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και εγκατέλειψε την σκηνή, προχώρησε η Αστυνομία.

Εναντίον της 19χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, εγκατάλειψη σκηνής και τραυματισμό προσώπου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας μετά από αίτημα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η 19χρονη αφού συνελήφθη, παραδέχθηκε την εμπλοκή της στο τροχαίο.

Η νεαρή οδηγός ενεπλάκη την Κυριακή (06/10) σε τροχαίο που σημειώθηκε  σε κατοικημένη περιοχή στα Λιβάδια Λάρνακας.

Η 19χρονη παρέσυρε 46χρονο που ήταν όρθιος έξω από το όχημά του και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος, ενώ κτύπησε και το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν μέσα η 5χρονη κόρη του.

Εν συνεχεία η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, αφού εξήλθε του οχήματός της και διέφυγε πεζή.

Η 19χρονη ύποπτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE