ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Άγνωστο πως έπεσε στον γκρεμό το όχημα – Κτύπησε και πάνω σε βράχια

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Άγνωστο πως έπεσε στον γκρεμό το όχημα – Κτύπησε και πάνω σε βράχια

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα του άτυχου 84χρονου Γεώργιου Αρσαλίδη, που το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) εντοπίστηκε σε γκρεμό στον Αγ. Επιφάνειο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης το όχημα του 84χρονου που καταστράφηκε ολοσχερώς, πριν καταλήξει, είχε κτυπήσει και σε βράχια.

Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση Πυροσβεστικής και ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό του.

Για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός, σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη, χρειάστηκαν δύο ώρες και ο 84χρονος ανασύρθηκε νεκρός, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο κ. Παναγίδης σημείωσε ότι δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.