ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσβησε» ο Γιώργος Αρσαλίδης – Ερωτηματικά για το δυστύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσβησε» ο Γιώργος Αρσαλίδης – Ερωτηματικά για το δυστύχημα

Σε νέα τροχαία θανατηφόρα σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (14/9), στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Αρσαλίδης, 84 ετών, από τον Άγιο Επιφάνειο.

Το δυστύχημα συνέβη μεταξύ των ωρών 2.30μ.μ. και 8μ.μ., σε αγροτικό δρόμο του Αγίου Επιφανείου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αρσαλίδης, παρέκκλινε της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων περίπου.

Από την πτώση, ο 84χρονος τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του.

Το όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 8μ.μ., οπότε και ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποία μετέβησαν στη σκηνή.

Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, τα οποία απεγκλώβισαν και ανέσυραν τον 84χρονο.

Ακολούθως ο Αρσαλίδης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE