Επίσημα η ακριβότερη μεταγραφή της – Από την Αϊντχόφεν στη Νάπολι!

Επίσημα η ακριβότερη μεταγραφή της – Από την Αϊντχόφεν στη Νάπολι!

Ο Χίρβινγκ Λοσάνο είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Νάπολι από το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον ιταλικό σύλλογο να ολοκληρώνει την ακριβότερη μεταγραφή του, έχοντας διαθέσει 42 εκατομμύρια ευρώ για τον Μεξικανό εξτρέμ.

Ο 24χρονος εξτρέμ μετακομίζει από την αντίπαλο του Απόλλωνα, Αϊντχόφεν στη Νάπολη και το «Σαν Πάολο» σε ένα πολύ μεγάλο deal και εξαιρετική κίνηση από πλευράς «παρτενοπέι» για το φετινό καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του Κώστα Μανωλά για την άμυνα.

Ο Λοσάνο είχε περάσει τις προηγούμενες μέρες από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Με τη φανέλα της PSV, σε 79 ματς, είχε 40 γκολ και 23 ασίστ, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE