ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Αμφισβήτησαν την ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό – Δεν έπεισαν το Εφετείο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Αμφισβήτησαν την ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό – Δεν έπεισαν το Εφετείο

Ούτε ο καταδικασθέντας, ούτε η Εισαγγελία, έμειναν ικανοποιημένοι από την ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό που εξ υπαιτιότητας του, όπως αποδείχθηκε, έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Κριστιάν Χαριλάου.

Το μοιραίο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Κόλπου των Κοραλίων - Κάτω Πάφου στο ύψος της  Κισσόνεργας, στις 20 Ιουλίου 2016 στην Πέγεια.  

Ο 17χρονος που ζούσε στην Πάφο με τον Ελληνοκύπριο πατέρα του και την αλλοδαπή μητέρα του βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μικρή κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με πολυτελείας όχημα, τύπου σαλούν που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.  

Στον 23χρονο - τότε - οδηγό του οχήματος, Ρωσικής καταγωγής, επιβλήθηκε άμεση φυλάκιση 18 μηνών και στέρηση άδειας για δύο χρόνια, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και ότι προσπερνούσε στον δρόμο όπου η άσπρη γραμμή ήταν συνεχόμενη. 

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο, ασκήθηκε έφεσε τόσο από την Εισαγγελία, όσο και από τον καταδικασθέντα. Η πλευρά της Εισαγγελίας υποστήριξε ότι η ποινή ήταν έκδηλα ανεπαρκής, ενώ ο οδηγός του οχήματος ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. 

Το Εφερείο ωστόσο έκρινε ικανοποιητική την ποινή που επιβλήθηκε πρωτόδικα σημειώνοντας στην απόφασή του ότι δεν διαπιστώνεται σφάλμα αρχής είτε προς την μια είτε προς την άλλη κατεύθυνση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE