Έχασε η Ομόνοια και… έπεσε από την κορυφή

Έχασε η Ομόνοια και… έπεσε από την κορυφή

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0.

Έτσι, παρέμεινε στους 33 βαθμούς, αλλά «έπεσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς Δόξα και ΑΠΟΕΛ προχώρησαν με νίκες. Πλέον, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάο, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Χρίστου, Σπύρου, Παπαδόπουλο, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Ανδρέου και Α. Πέτρου.

Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (11/05) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE