Ανακλήσεις οχημάτων: Συνεχίζει η επιτροπή την Τετάρτη με συγγενείς θυμάτων και Τροχαία

Ανακλήσεις οχημάτων: Συνεχίζει η επιτροπή την Τετάρτη με συγγενείς θυμάτων και Τροχαία

Την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 10 το πρωί θα συνεχιστεί η διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της διάθεσης στην κυπριακή αγορά οχημάτων από την ΕΕ, την εισαγωγή οχημάτων από τρίτες χώρες, και την ανάκλησή τους, στην οποία θα καταθέσουν συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί της Τροχαίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Μιχάλης Βορκάς.

Ο κ. Βορκάς ανέφερε πως οι αστυνομικοί της Τροχαίας θα κληθούν να δώσουν στοιχεία σχετικά με δυστυχήματα που είχαν ως αφορμή ελαττωματικούς αερόσακους ή άλλα ελαττωματικά εξαρτήματα.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα κληθούν να καταθέσουν άτομα που διετέλεσαν διευθυντές του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχαλάκης Χριστοδούλου, είχε πει, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής, ότι πρόθεση είναι να γίνονται τακτικές συνεδριάσεις, προκειμένου οι δημόσιες ακροάσεις να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.