ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές – «Για να βρούμε δουλειά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές – «Για να βρούμε δουλειά»  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρία πρόσωπα, εντοπίστηκαν στην νεκρή ζώνη και συνελήφθησαν από ‘στρατιώτες’.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τ/κ ιστοσελίδα ενημέρωσης Kibrisgazetesi, οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν γύρω στην 1:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/3) στην νεκρή ζώνη στην Λευκωσία και συνελήφθησαν από ‘στρατιώτες’ οι οποίοι τους παρέδωσαν στην λεγόμενη «αστυνομία».

Οι τρεις οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» όπου ισχυρίστηκαν πως προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές για να αναζητήσουν εργασία.

Πάντως, το «δικαστήριο» διέταξε την τριήμερη κράτησή τους ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE