Δεν το λένε ΤΥΧΑΙΑ…

Δεν το λένε ΤΥΧΑΙΑ…

Στην Ομόνοια βλέπουν τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές που απομένουν ως μια καλή ευκαιρία για να δουν πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες.

Το τόνισαν αρκετές φορές από επίσημα χείλη και δεν το λένε τυχαία πως είναι εξετάσεις για όλους τα εναπομείναντα ματς ενόψει της νέας χρονιάς. Οπόταν πέρα από το ότι η ιστορία της ομάδας επιβάλει πως θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντικό για την ομάδα προγραμματισμού που έχει καταρτηθεί να δει ποια η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στα play off.

Όχι δηλαδή πως το δείγμα δεν είναι επαρκές εδώ και τόσες αγωνιστικές όμως είναι σημαντικό στην Ομόνοια να πάρουν σωστές αποφάσεις ενόψει της χρονιάς που έρχεται και να αποφύγουν λάθη που έκαναν τη φετινή περίοδο και που έφερε την ομάδα εκτός στόχων από τόσο νωρίς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.