ΚΥΠΡΟΣ: Ο καιρός μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα – Το «μενού» του καιρού

ΚΥΠΡΟΣ: Ο καιρός μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα – Το «μενού» του καιρού

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής 08/03 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο 09/03 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή 10/03 και τη Δευτέρα 11/03 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη 12/03 ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 42 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έχει ξεκινήσει σταδιακά ένας διάλογος με την τουρκική κυβέρνηση» - Όσα συζητήθηκαν στη σύνοδο για Ουκρανία

ΠτΔ: «Έχει ξεκινήσει σταδιακά ένας διάλογος με την τουρκική κυβέρνηση» - Όσα συζητήθηκαν στη σύνοδο για Ουκρανία

Βασικό ζητούμενο είναι η διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και σταθερότητας στην Ουκρανία, που είναι άμεσα συνυφασμένες με την ασφάλεια και σταθερότητα στην Ευρώπη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και εξέφρασε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκπροσωπείται σε όποιον σχηματισμό δημιουργηθεί, για να επικρατήσουν αυτές οι συνθήκες στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE