Επισκέπτες ζωολογικού κήπου έδωσαν ναρκωτικά σε χιμπατζή και παραλίγο να πεθάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επισκέπτες ζωολογικού κήπου έδωσαν ναρκωτικά σε χιμπατζή και παραλίγο να πεθάνει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική κατάληξη παραλίγο να έχει η ακατανόητη απόφαση μερικών νεαρών επισκεπτών σε ζωολογικό κήπο της Νορβηγίας, οι οποίοι πέταξαν μέσα στο κλουβί του μοναδικού χιμπατζή του πάρκου ένα μπουκάλι νερό με ναρκωτικές ουσίες.

Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κρίστιανσουντ, με θύμα τον 39χρονο χιμπατζή με το όνομα Τζούλιους, ο οποίος σχεδόν αμέσως μετά την κατάποση του νερού άρχισε να παρουσιάζει τις παρενέργειες από τις ναρκωτικές ουσίες.

Μάλιστα, μία από τις παρενέργειες λίγο έλειψε να αποβεί καταστροφική, καθώς ο Τζούλιους παρουσίασε τάσεις αυτοκαταστροφής, αρχίζοντας να δαγκώνει και να τρώει τις σάρκες του, προκαλώντας στον εαυτό του ένα μεγάλο τραύμα στο χέρι του.

Ευτυχώς, η παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του πάρκου τον γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς το προσωπικό δεν άργησε να καταλάβει ότι κάτι πήγαινε λάθος με τον συνήθως κοινωνικό και ορεξάτο χιμπατζή, ο οποίος αφού κατάφερε να ανοίξει το μπουκάλι, ήπιε όλο το περιεχόμενο, που πιθανολογείται ότι είχε αναμιχθεί με παραισθησιογόνες ουσίες.

Ο Τζούλιους αμέσως υπεβλήθη σε αναισθησία ώστε να εξεταστεί το χέρι του, ενώ μετά από αιματολογικές εξετάσεις και δείγματα ούρων διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικών στον οργανισμό του. Μετά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, διαπιστώθηκε ότι μία παρέα νεαρών ατόμων είχαν πετάξει το μπουκάλι στο κλουβί του χιμπατζή, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτή η αναγνώρισή τους.

Τελικά, μετά από την περιπέτεια αυτή, ο χιμπατζής με την βοήθεια εξειδικευμένων κτηνιάτρων κατόρθωσε να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση και συνεχίζει την ζωή του στο πάρκο, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν ότι τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έχουν ενισχυθεί ώστε το περιστατικό να μην επαναληφθεί.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE