ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποτρόπαιο θέαμα με γάτο στον Μόλο – «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε;» - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποτρόπαιο θέαμα με γάτο στον Μόλο – «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε;» - VIDEO

Πολίτης, καταγγέλλει ότι σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε γάτο στην παραλιακή περιοχή του Μόλου στην Λεμεσό.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Μάλιστα, τα όσα καταγγέλλει, υποστηρίζονται και με οπτικό υλικό, μέσω βίντεο που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ThemaOnline, φαίνεται ένας θανάσιμα τραυματισμένος γάτος που βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο του Μόλου, ενώ στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα, στο βίντεο καταγράφεται ένα σκυλί να περιφέρεται αδέσποτο στο σημείο.

Ο καταγγέλλων διερωτάται: «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε το ο σκύλος;».

Πάντως, θυμίζουμε ότι, ο Δήμος Λεμεσού πρόσφατα έλαβε την απόφαση να προωθήσει περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση σκύλων στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από το Κόμμα των Ζώων, όσο και από πολίτες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν μαζικά, γεμίζοντας το σημείο με σκύλους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE