Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Τοποθέτηση από αρμόδια πηγή ζήτησε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με το δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας αναφορικά με τον 40χρονο Ιωσήφ Ιωσήφ και το δήθεν «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του από ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν πρόκειται για δημοσιεύματα που στερούνται σοβαρότητας, καθώς κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, αφού τέτοιες πληροφορίες δεν έφτασαν στις Αρχές.

«Αυτό είναι το λυπηρό με τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που ο οποιοσδήποτε τους δώσει μια πληροφορία τη δημοσιεύουν χωρίς την επαρκή έρευνα» ήταν το σχόλιο από αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE