ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ: «Θα αφήσω κάπου την φωτογραφία του πατέρα και της μητέρας μου» -VIDEO

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ: «Θα αφήσω κάπου την φωτογραφία του πατέρα και της μητέρας μου» -VIDEO

Ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν έρχονται στην επιφάνεια με τη διάνοιξη του οδοφράγματος στη Δερύνεια.

Συγκεκριμένα μια κυρία ξεκίνησε πεζή για να δει την πατρογονική της εστία που βρίσκεται όμως μέσα στην κλειστή περιοχή του χωριού.

Η κυρία που εμφανίζεται στο ρεπορτάζ του OMEGA ήταν 12 χρονών όταν αναγκάστηκε να φύγει από την πατρογονική της εστία μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή.

Όπως αναφέρει στη δημοσιογράφο δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει όταν θα δει το σπίτι της.

Μαζί της όπως δήλωσε έχει φέρει μαζί της μια φωτογραφία του πατέρα και της μητέρας της για να τις αφήσει κάπου αφού δεν είναι πλέον στη ζωή. Προφανώς για να τιμήσει τη μνήμη τους.

Όπως σημείωσε και ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής Ονούφριος Σωκράτους, οι γονείς της εν λόγω κυρίας «έφυγαν με τον πόθο της επιστροφής στις πατρογονικές τους εστίες».

https://www.youtube.com/watch?v=jcLCiZ-PfDQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE