Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για «πρωτοφανή παγκόσμια δημοφιλία» του ημίσκληρου κυπριακού τυριού, που επιβεβαιώνεται από την υπογραφή πρωτοκόλλου για την εξαγωγή κυπριακών γαλακτοκομικών στην Κίνα, όπου η μεσαία τάξη φέρεται να έχει λατρέψει το χαλούμι.
Ωστόσο, οι κτηνοτρόφοι στην Κύπρο ανησυχούν για το κατά πόσο μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση. Ένας εξ αυτών, από τη Λάρνακα, δηλώνει στην εφημερίδα ότι ήδη είναι δύσκολο να καλυφθούν οι ανάγκες των αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Δανίας και της Αυστραλίας. «Αν το μάθουν και οι Κινέζοι, θα γίνει αδύνατο να προλαβαίνουμε τις παραγγελίες», σημειώνει ο ίδιος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




