Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Αρχικά ο κ. Σπύρος, μιλώντας στην κάμερα του 'OMEGA', σύγκρινε το τοίχος του Βερολίνου που έπεσε όταν έφυγε ο Σοβιετικός Στρατός, και είπε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και στο εν λόγω σημείο, με τον Τουρκικό και μετά να ανοίξουν τα οδοφράγματα.
«Μόνοι τους εγκλωβίστηκαν» είπε για τους τ/κ προφανώς, «δεν τους διώξαμε να φύγουν», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Όλα έτοιμα για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου – Λεύκας
«Ντροπή και αίσχος» είπε με έντονο ύφος για το ότι τώρα πρέπει να παίρνει κάποιος ταυτότητα ή διαβατήριο για πάει στις κατεχόμενες περιοχές.
Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (12/11) είναι προγραμματισμένη η διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας, όπως και αυτό του Απλικίου – Λεύκας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις