ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Αντιπαράθεση και ένταση στο παρά πέντε της διάνοιξης

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Αντιπαράθεση και ένταση στο παρά πέντε της διάνοιξης

Μικροένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/11), στο οδόφραγμα Δερύνειας, λίγες ώρες πριν ανοίξει, όταν μέλη του ΕΛΑΜ ανάρτησαν πανό στο χώρο, ενώ υπήρχε και λεκτική αντιπαράθεση με πολίτες.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του OMEGA, ‘Ενημέρωση τώρα’, μέλη του ΕΛΑΜ προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στον χώρο του οδοφράγματος, κάτι που όμως αρχικά δεν επιτράπηκε, γεγονός που δημιούργησε μικροένταση. Στη συνέχεια, επιτράπηκε η τοποθέτηση του πανό, με το θέμα να τελειώνει εκεί.

Ακόμη, μεταξύ μελών του ΕΛΑΜ και πολιτών, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE