Επίσημο φιρμάνι για Ζόρντι Γκόμεθ – Δηλώσεις

Επίσημο φιρμάνι για Ζόρντι Γκόμεθ – Δηλώσεις

Η Ομόνοια ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού  μέσου Ζόρντι Γκόμεθ για τα επόμενα 2 χρόνια από την Βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Αγγλική, Wigan Athletic, στην οποία κατέγραψε περίπου 180 συμμετοχές και πέτυχε περισσότερα από 30 γκολ. Αγωνίστηκε και σε άλλες τρεις Αγγλικές ομάδες, τις Swansea City, Sunderland AFC και Blackburn Rovers.

 

Δείτε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

“Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι θετικές. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω στο να έρθουν επιτυχίες. Έχω αγωνιστεί σε έξι επίσημα παιχνίδια, συνεπώς είμαι αγωνιστικά έτοιμος. Δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτώ στην προσαρμογή μου στην ομάδα, άλλωστε υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί και Ισπανόφωνοι, που θα με βοηθήσουν. Ως μέσος μου αρέσει να επιτίθεμαι, αλλά και να βοηθώ στην ανασταλτική λειτουργία. Ο κόσμος να περιμένει από εμένα δουλειά και αφοσίωση, όπως άλλωστε έκανα σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE