Απάντηση με… χιούμορ στο πλαίσιο του θριάμβου Κοντίδη – Η Κύπρος του Κατσουρίδη και η Λεμεσός του Βίκτωρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απάντηση με… χιούμορ στο πλαίσιο του θριάμβου Κοντίδη – Η Κύπρος του Κατσουρίδη και η Λεμεσός του Βίκτωρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βροχή συγχαρητηρίων από σύσσωμη την κυπριακή κοινωνία δέχεται από την Παρασκευή (10/8) ο Παύλος Κοντίδης.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στέφθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής και αυτό «κινητοποίησε» τους προσωπικούς λογαριασμούς δημοσίων προσώπων.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Κατσουρίδης, ο οποίος έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια: «Όσον δεν κουράζεσαι να φτάνεις στην παγκόσμια κορυφή, τόσον δεν κουράζεται η Κύπρος να αισθάνεται περήφανη και να σε συγχαίρει».

Ο αρκετά δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αποφάσισε να «ρίξει» μια αρκετά χιουμοριστική απάντηση.

«Και η Λεμεσός, Νίκο μου, και η Λεμεσός… (πόλη-βασίλειο). Και είναι και από οικογένεια Αρειανή», σημείωσε για να τονίσει την ιδιαίτερη καταγωγή του Παύλου Κοντίδη και την… ομάδα που υποστηρίζει η οικογένειά του.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE