Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Έκλεισε δύο παίκτες – Το ταξίδι στην Ισπανία και η υπογραφή που εξασφάλισε

Εντυπωσιακά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας Τρίπολης και μέχρι την Τρίτη (29/5) αναμένεται να κλείσει δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τους Μαρκ Φερνάντεθ και Μάρτιν Ρόλε. Όπως αναφέρει η «Sportime», με τον πρώτο υπάρχει προφορική συμφωνία καθώς ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Γαλανόπουλος βρέθηκε στη Μούρθια και εξασφάλισε την υπογραφή του Ισπανού εξτρέμ.

Με τον Ρόλε υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο και προορίζεται να καλύψει το κενό του Τόνσο. Με αυτές τις δύο μεταγραφές ο Αστέρας θα φτάσει τις τέσσερις και στυ συνέχεια το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του αριστερού μπακ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE