Συλλήψεις και έρευνες για συμπλοκή στη Λάρνακα – Πιάστηκαν στα χέρια έξω από Αστυνομικό Σταθμό

Συλλήψεις και έρευνες για συμπλοκή στη Λάρνακα – Πιάστηκαν στα χέρια έξω από Αστυνομικό Σταθμό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με πληροφορία για συμπλοκή που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στη λεωφόρο Αθηνών. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε ύποπτο κατά την αρχική τους έρευνα.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στην περιοχή αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του. Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Επαρχίας (ΑΔΕ) Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις. Ο 20χρονος φέρεται να αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των Αστυνομικών σε σχέση με την καταγγελλόμενη συμπλοκή.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ομάδα αλλοδαπών συγκεντρώθηκε έξω από την ΑΔΕ Λάρνακας, με έναν εξ αυτών, ηλικίας 21 ετών, να επιτίθεται στον συλληφθέντα. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία.

Η υπόθεση οδηγείται σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της συμπλοκής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.