Έτρεχε η Πυροσβεστική: Αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Στρόβολο «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Τι δείχνουν οι προκαταρτικές έρευνες

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Στρόβολο «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Τι δείχνουν οι προκαταρτικές έρευνες

Στο πόδι ήταν και χθες το βράδυ (21/04) η Πυροσβεστική αφού σήμανε συναγερμός για φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας δημοτικού σχολείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:30 το βράδυ σήμανε συναγερμός για φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας σε δημοτικό σχολείο στον Στρόβολο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν έπιπλα της αίθουσας καθώς και γραφική ύλη. Ε

Επίσης, από τις φλόγες επηρεάστηκαν η πόρτα ανελκυστήρα καθώς και η πόρτα σχολικής γειτνιάζουσας σχολικής αίθουσας.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές έρευνες, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE