Η επικοινωνία του Φώτη…

Η επικοινωνία του Φώτη…

Έκανε και την προσευχή του ο Φώτης Παπουλής, μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (η φωτό ήταν τη στιγμή που έμπαιναν μέσα οι ομάδες), αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν ανάποδα. 

Έχει τακτικές επικοινωνίες με τον Ύψιστο, ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα, αφού τον βλέπουμε (σε παιχνίδια της ομάδας) να κάνει συχνά, τη συγκεκριμένη κίνηση. 

Ξέρει βεβαίως ότι δεν αρκεί μόνο η βοήθεια του Θεού, για να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο της χρονιάς η ομάδα του. Αλλά θα χρειαστεί να συνεχίσει να βγάζει τον ίδιο χαρακτήρα μέχρι τον Μάη που ολοκληρώνεται ο σκληρός μαραθώνιος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE