Τσακώθηκε άγρια…

Τσακώθηκε άγρια…

Ο Μπρούνο Βάλε όταν κάθισε να δει ξανά τις φάσεις του ντέρμπι, πρέπει να “τσακώθηκε άγρια” με τον εαυτό του, για τον τρόπο που λειτούργησε στη φάση του 52ου λεπτού. 

Μιλάμε για τη φάση που… έφερε το δεύτερο (και με δόση τύχης) γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Λάθη κάνουν οι πάντες στο ποδόσφαιρο, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και το προχθεσινό του Πορτογάλου κίπερ. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Απολλωνιστών, δεν ξεχνούν την μεγάλη προσφορά του στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, όπως και στο “μεγάλωμα” της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE