ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλουν… να δούν τον ίδιο Χριστοφή και μετά την διακοπή!

Θέλουν… να δούν τον ίδιο Χριστοφή και μετά την διακοπή!

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του έτους, ο Χριστοφή με την απόδοση του, υπενθύμισε σε όλους και ειδικά στους «πράσινους» ποδοσφαιριστές την πραγματική του ποδοσφαιρική αξία.

Τόσο με τον Εθνικό Άχνας (στο Δασάκι), όσο και με την Πάφο (στο ΓΣΠ), ο Διεθνής Κύπριος άσσος με την απόδοση του που έβγαλε και στα δύο παιχνίδια και με τα δύο γκολ που κατάφερε να πετύχει, θύμισε πραγματικά τον παλιό καλό Χριστοφή που ήξεραν όλοι οι φίλοι της Ομόνοιας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σίγουρα θα δώσει σημαντικές ανάσες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεφ, οι οποίοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν το «τριφύλλι» να κάνει την αντεπίθεση του.

Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Δημήτρης Χριστοφή, από τον οποίο οι οπαδοί της Ομόνοιας, αλλά και ο Βούλγαρος τεχνικός περιμένουν να δώσει πάρα πολλά, έτσι ώστε να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του, τους «πράσινους» να φτάσουν στους στόχους τους, που δεν είναι άλλοι από την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Φυσικά ο Διεθνής Κύπριος άσσος ναι μεν έδειξε στα τελευταία δύο παιχνίδια το πόσα μπορεί να προσφέρει στην Ομόνοια όταν είναι στην καλή του μέρα, όμως από μόνος του δεν  μπορεί να δώσει λύσεις, κάτι που συνεπάγεται ότι θα χρειαστεί βοήθειες κι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top