Ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ: Μπορούν τελικά να περάσουν από ΜΟΤ; Τι ισχύει με την άδεια κυκλοφορίας – Βίντεο

Ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ: Μπορούν τελικά να περάσουν από ΜΟΤ; Τι ισχύει με την άδεια κυκλοφορίας – Βίντεο

Διευκρινίσεις έδωσε ο Διευθυντής του ΤΟΜ, Γιώργος Λουκά αναφορικά με τα διατάγματα για τις ανακλήσεις οχημάτων στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση».

«Κάνουμε πλέον αναγκαστική ανάκληση γι’αυτό θέτουμε και χρονικό περιθώριο. Οι αντιπρόσωποι θα προχωρήσουν το συντομότερο στην αναγκαία πρόσληψη προσωπικού και επέκταση των συνεργείων τους για να προχωρήσουν άμεσα στην ανάκληση. Οι 8 μήνες θεωρούμε ότι είναι ένα αυστηρό πλαίσιο αλλά μπορεί να υλοποιηθεί», είπε συγκεκριμένα.

«Όσο αφορά το θέμα της αντικαταστάσης αερόσακων από μηχανικούς στον ιδιωτικό τομέα, αυτό θα εξεταστεί στο μέλλον ανάλογα με το πώς θα προχωρήσουν οι ανακλήσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Mazda Demio και Honda

Σχετικά με τα Mazda demio και τα honda που είχαν βγάλει ανακοίνωση από πριν, οι 8 μήνες που θα έχουν στη διάθεσή τους ξεκινάνε από τώρα τον Φεβρουάριο.

Καταλήγοντας, ο κύριος Λουκά επισήμανε ότι «όσα οχήματα βρίσκονται σε ανάκληση και έχουν αυτό το περιθώριο των 8 μηνών μπορούν και να ανανεώσουν την άδεια οδήγησής τους καθώς και να περάσουν και από ΜΟΤ»

«Θα πρέπει όμως να τρέξουν στην αντιπροσωπεία για να υλοποιήσουν την ανάκλησή τους», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.